Joke de Vreugd

Praktijkassistent

jokedevreugd@fysiotherapiesoembastraat.nl

“U ontvangen en het werk ‘achter de schermen’, een fijne afwisseling qua werkzaamheden in een knus team”

Na 35 jaar gewerkt te hebben bij een onderhoudsbedrijf van de Marine wilde ik wel wat anders gaan doen maar wist nog niet wat. Vorig jaar kwam ik zelf als patiënt bij Fysiotherapie Soembastraat voor rugklachten en bij de balie werd ik ‘ontvangen’ met een belletje en een bordje met instructie. Wanneer je voor de eerste keer binnenkomt kijk je dan om je heen waar je heen moet en lees je niet altijd de instructie. Ik dacht daar moet ik wat mee! Dit lijkt mij een leuke baan, baliemedewerkster en een aanspreekpunt zijn voor een bedrijf of praktijk.

En nu is deze gedachte uitgekomen. Sinds 1 september 2020 ben ik werkzaam bij de praktijk met fijne en gezellige collega’s. Een knusse praktijk en niet een mega groot bedrijf met duizenden werknemers. U ontvangen en te woord staan maar ook allerlei diverse administratieve en huishoudelijke taken doen maakt deze baan leuk en afwisselend. Neem daarbij de verscheidenheid aan patiënten, van jong tot oud, met sportblessure tot andere ongemakken, die hier allemaal binnen komen waardoor mijn werk heel divers en niet saai is.