Praktijkinfo

Op een unieke locatie in de Helderse binnenstad (naast Hortus Overzee, voorheen de Oranjerie) vindt u onze praktijk Fysiotherapie Soembastraat. Sinds 1991 gevestigd op deze locatie, werken we hier met zijn allen in een prettige, open sfeer. Variërend in leeftijd, hebben we bij elkaar meer dan 100 jaar ervaring! 

Wij vinden het in onze praktijk belangrijk dat u met persoonlijke aandacht wordt behandeld en dat u uiteindelijk door de behandeling en begeleiding van één van onze fysiotherapeuten weer kunt doen wat u wilt en belangrijk vindt!

U kunt bij ons terecht voor behandeling van klachten aan de nek, rug, schouder, elleboog, hand, bekken, heup, knie, enkel en kaak. Tevens begeleiden we de revalidatie na een operatie aan al deze gewrichten, zowel thuis als in de praktijk.

Verder behandelen we duizeligheidsklachten, klachten door Parkinson, MS en beroerte, rug- en bekkenklachten ten gevolge van zwangerschap, ophoping van vocht in de armen en benen (oedeem) en lichamelijke klachten ten gevolge van stress en spanning.

In onze praktijk hebben we een oefengroep voor mensen met Parkinson, en geeft een van onze collega’s een zwangerschapscursus (ZwangerFit®). Ook na de bevalling kunt u trainen in een groep.

Ook is het bij ons in de praktijk mogelijk om echografisch onderzoek van het bewegingsapparaat uit te laten voeren.

En sinds januari 2018 kunt u ook voor Oefentherapie Mensendieck bij ons terecht voor behandeling en advies op het gebied van houding en beweging.

Onze praktijk is rolstoel en scootmobiel toegankelijk en er is een invalidentoilet aanwezig.

Indien u meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier op deze site.

0223- 623150, info@fysiotherapiesoembastraat.nl