ZwangerFit®

In onze praktijk geeft Monica Reek 1x per week ZwangerFit®. Dit is een actieve groepsles met maximaal 6 deelneemsters, waarin je tijdens je zwangerschap je conditie op peil houdt en de spierkracht traint van de spiergroepen die je buik en rug ondersteunen.

Hierdoor ben je fit zwanger en herstel je sneller na je bevalling. Ook als je voor je zwangerschap weinig aan sport deed, kun je aan deze lessen meedoen.

Om deze lessen te kunnen geven, heeft Monica de gecertificeerde opleiding ZwangerFit® gevolgd. In combinatie met haar kennis en ervaring als fysiotherapeut garandeert dit een kwalitatief uitstekende begeleiding!

Vanaf de 16e week van je zwangerschap tot aan de bevalling ben je van harte welkom om de ZwangerFit®groepslessen te volgen.

Naast de actieve groepslessen organiseert Monica regelmatig theorielessen waarin onderwerpen zoals de bevalling, de veranderingen van het lichaam in de zwangerschap, bekkenbodem en de kraamtijd aan bod komen.
Tevens zijn er regelmatig workshops en lezingen vanuit verschillende disciplines zoals een kinderfysiotherapeut en een psychologe.

Als je eenmaal de bevalling achter de rug hebt, zien we je graag weer terug in onze praktijk om mee te doen aan de post- bevallingsgroep. Ook dit is een actieve groepsles met maximaal 6 deelneemsters waarin je onder deskundige leiding van Monica werkt aan het herstel en de fitheid van je lichaam.

Kortom: Als je actief en fit zwanger wilt zijn en na je bevalling snel en vooral op de juiste manier wilt herstellen, meld je dan via mail of telefonisch aan bij Monica voor de gratis intake en proefles!

Voor vragen, informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met Monica via telefoonnummer 0223-619971 of e-mail monicareek@fysiotherapiesoembastraat.nl.

Lestijden: neem voor de actuele lestijd(en) contact op met bovengenoemde gegevens.

Kosten van de cursus:

  • Maandabonnement: €40,- inclusief deelname aan de coachingslessen, workshops en intake
  • Losse les: €10,-
  • Deelname coachingsles of workshop zonder abonnement €6,- per les/workshop

Alle tarieven zijn inclusief BTW